Privatlivspolitik

Behandling af personoplysninger

I forbindelse med dit køb hos Maria Vargas Yoga, indtaster du dine personoplysninger, herunder dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer, betalingsoplysninger samt information på indkøbte varer.

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Vi opbevarer dine personlige oplysninger i overensstemmelse med dansk købe- og markedsføringslov.

Når du har bestilt i webshoppen, med levering til din adresse, vil oplysninger som dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, blive udleveret til vores fragtfirmaer med henblik på levering af din bestilling.

Ved betaling med kreditkort og MobilePay sker registrering via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres.

Datasikkerhed

Maria Vargas Yoga vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (QuickPay / Clearhouse) og til håndtering af dine køb Billy ApS.

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Åndehullet v/ Maria Vargas

CVR-nr.
Rolighedsvej 13
4200 Slagelse

E-mail: info@mariavargasyoga.dk

 

Hvis der er fejl i vores oplysninger, har du ret til at få dem rettet, så vi har de rigtige, desuden har du ret til at få udleveret oplysningerne. Ønsker du at udnytte din ret til ændring eller begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger, kontakter du os ved at skrive til os på info@mariavargasyoga.dk.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning til info@yogaliv.yoga.

Hvis du ønsker at klage over Maria Vargas Yogas behandling af dine personoplysninger, skal du kontakte Datatilsynet:

Borgergade 28,5., 1300 København

Telefon 33 19 32 00

Mail: dt@datatilsynet.dk.